Efter att ha levt i ett halvår med pandemi så är vårt fokus på hälsa större än någonsin. Medvetenheten om att hur vi lever, våra beteenden, påverkar och bidrar till om vi blir sjuka eller inte, har ökat och fördjupats. Tvätta händerna och hålla avstånd är mantran som satt sig i det undermedvetna och blivit en del av vår vardag.

Visst är det bra att hindra bakterier och virus att komma in i kroppen. Men vi kan påverka vår hälsa ännu mer inifrån om vi bygger upp immunförvaret med rätt kost och balans i livet.

Att ha tillräckligt med omega 3, vitaminer och mineraler samt ha en god tarmflora är grundläggande för att ha ett välfungerande immunförsvar. (Och inte bara immunförsvaret utan även hjärtats och hjärnans funktioner.)

Vi vet sedan länge att stress har en mycket negativ påverkan på vårt immunförvar. Så att hitta balans i vårt liv mellan aktivitet/vila och hitta lugnet inom oss är minst lika viktigt för att hålla oss friska.

Att verkligen se till att kroppen får det den behöver är ett ansvar vi måste ta för att ge bästa förutsättningen för ett liv i hälsa.

Så hur gör man nu det? Var och en av oss är förmodligen medvetna om vad som är bra för oss och vad som inte är bra. Och ändå så kompromissar vi med det dagligen när vi känner att vi inte hinner eller att det upplevs som tråkigt eller jobbigt.

Vad är det som hindrar dig? Har du fastnat i tankar eller rutiner som du inte kommer ur?

Jag kan hjälpa dig med en kombination av healing och coaching där vi hittar det just du behöver. Jag identifierar och helar mönster och blockeringar som ligger i vägen för att du ska nå din fulla potential på din livsväg.

Vår kropp är helt fantastisk i att kunna hela sig själv när den får vara i balans.

Låt mig hjälpa dig att hitta din balans.

Varma hösthälsningar, Aisha

Lämna en kommentar