Behandlingspaket

Inre balans

Är du mitt inne i snurren och vardagen går snabbare och snabbare? Du kanske känner att du inte hinner med varken dig själv eller andra och har svårt att se hur det ska gå till. 

Börjar du få stressymtom som svårt att sova, yrsel, glömmer lätt eller andra små saker som du egentligen inte riktigt känner igen hos dig själv men har börjat acceptera som normalt. 

Tillsammans går vi igenom dina livsstrukturer: Vad prioriterar du? vad värderar du?  

Vi arbetar på med samtal och olika praktiska övningar utifrån behov. Akupunktur och Healing finns även som alternativ. 

Vi träffas 5 gånger ca 1 g/ veckan eller enligt överenskommelse 

 

 

Din unika väg 

Börjar du fundera över dina livsval? Står du mitt i förändring och inte riktigt vet åt vilket håll du ska gå? Kanske fastnat i ett tankemönster du inte vill ha och kan inte komma vidare? 

Tillsammans undersöker vi nuet och dina önskningar. Vi utgår från din kärna och dina drivkrafter och lägger  upp strategier för att leva din unika väg. I upplägget ingår samtal och praktiska övningar utifrån behov. 

Vi träffas 5 gånger ca 1 g/ veckan eller enligt överenskommelse.

 

 

Drömresan 

Drömmer du mycket om nätterna? Dina drömmar är budskap från dig själv, till dig själv. Ditt undermedvetna ger dig tips om vad du behöver ta tag i, vilka sidor hos dig själv som det kanske är dags att möta -  Rädslor, utmaningar, sanningar  - för att nå självkännedom. 

Vi arbetar med drömtolkning och drömterapi vilket innebär samtal och analyser - ibland i djupavslappning. 

Vi träffas 5 gånger ca 1g/ veckan eller enligt överenskommelse

 

Metoder

Akupunktur

Jag arbetar utifrån den traditionella kinesiska medicinen som bygger på kunskap som används och finns dokumenterat sedan flera tusen år. Enligt TCM finns det 12 meridianer som har kopplingar till olika inre organ mm.  När dessa meridianer är balanserade i sin Qi så mår vi bra.

Det finns flera tekniker: akupunktur är där man använder tunna sterila nålar för att stimulera olika punkter på dessa meridianer. Man kan även använda koppning eller moxa (värmebehandling) för att balansera beroende på vad som behövs. Gua Sha är ytterligare en teknik där man skrapar lätt på huden över aktuellt område för att ta bort blockeringar i flödet.

 

Regressionsterapi 

Du är i djupavslappning och blir guidad  tillbaka i dina minnen för att hitta händelser som ligger till grund för problem eller låsningar som påverkar dig negativt i vardagen. Ger ökad förståelse och möjlighet att förändra nutiden genom att förlösa det som ligger lagrat i det undermedvetna.

Avslutas alltid med balanserande healing.

 

Healing

Jag utför Kvantumhealing där vi utgår från din situation.

Healingenergierna verkar på flera nivåer: fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Jag läser av dina energiflöden för att hitta det som vi behöver arbeta med: kan vara t.ex. hindrande tankemönster eller känslomässiga trauman som blockerar flödet. 

Detta är en mycket djupgående behandling där du är i djupavslappning men också till viss del aktiv i processen.

 

Drömterapi 

Dina drömmar är budskap från dig själv, till dig själv. Ditt undermedvetna ger dig tips om vad du behöver ta tag i, vilka sidor hos dig själv som det kanske är dags att möta -  rädslor, utmaningar, sanningar  - för att nå självkännedom. Drömterapi är transformerande på djupet och läkande. Vi arbetar tillsammans med dröm/drömmar som du har med dig. 

 

Livscoaching 

Jag ger stöd, struktur och är ett kreativt bollplank utifrån där du är just nu i livet. Tillsammans löser vi knutar och blockeringar för att du ska komma vidare och leva i din kraft. Vi utgår från var du befinner dig och jobbar med övningar eller metoder som möter just dina behov. 

Föreläsningar

Att leva i kärlek - trots allt

Hur kan vi hantera de utmaningar vi möter i livet och ändå må bra? Vad innebär att leva i kärlek och hur hittar jag dit?

Vi tittar på tankestrukturer och rädslor som styr våra reaktioner och hur vi kan arbeta för att läka oss själva och höja vår inre nivå.

  • Föreläsning/workshop 2,5 tim. inkl. paus

Balans i livet - att lyssna inåt

Allt fler går över gränsen för vad vi orkar både fysiskt och psykiskt. Vi har stängt av vårat signalsystem och glömt hur det känns. Hur hittar vi det igen? Hur kan man sätta sunda gränser i en värld som är gränslös?

Teori och övningar om hur vi hittar den inre balansen och lär känna signalerna samt hur vi kan stå upp för dem.

  • Föreläsning/Workshop 2,5 tim inkl. paus.

Drömgrupp - hitta dig själv i din dröm

Drömmar är budskap från oss själv till oss själva. De visar var vi befinner oss i livet, vilka utmaningar vi behöver ta oss an för att gå vidare i vår utveckling. De är en djup källa till självkännedom och verktyg för andlig - och personlig utveckling.

  • Grupp om ca 10 personer 5 ggr, 1 g/ månad

  • Föreläsning/ workshop 2,5 tim inkl.paus